Petek Servisi

Wiki Article

A lot more Hamburger icon An icon utilized to represent a menu that may be toggled by interacting using this type of icon.

Tesisat temizliği birbirinden farklı olan işlemler olsa da, Tesisat temizleme birbiriyle bağlantılıdır. Petek temizliği yapılmadan önce yapılması gerekenler daha sağlıklı bir petek temizliği yapılmasını sağlar. Tesisat temizliği için yapılması gerekenler şu şekildedir;

Merhaba kombi petek temizliği kombi bakım onarım için tesisat temizliği uygun ve temiz bir işçilik ve garanti li işleriniz itina ile yapılır

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Kontrol ve bakım konusunda tecrübemizden yararlanınız. Tamir edilmeyen kombi cihazlar da kış faturanıza yansıtılacaktır. Isınmayan ve iyi çalışmayan bir kombinin sonbaharda bir kez bakımı yapılmalıdır.

2023 yılında petek temizliği işlemlerimizi yeni teknolojik makinelerimizle geliştirerek üst düzey performans garantili petek temizleme işlemi yapmaktayız.

Proactive service is therefore really highly recommended, specifically in industrial production complexes with higher device output, in notably sensitive spots for example pharmaceuticals, health-related technology and food items, but additionally for handbook workstations and also other cleanroom applications.

Bu bahsetmiş olduğumuz hizmeti alırken ödeyeceğiniz ücretler kesinlikle boşa gitmeyecektir. Hem yeterli seviyelerde ısınma elde edecek hemde yakından tasarruf etmiş olacaksınız.

The reputable performance of cleanrooms plus the sections and components Employed in them always relies on typical servicing and servicing. These servicing processes are frequently also pertinent for particular benchmarks and approvals.

Sararan kalorifer peteklerini temizleme işlemi, doğru kimyasalların kullanılması, doğru tekniklerin uygulanması ve peteğin iç yapısına zarar verilmemesi açısından uzmanlık gerektirir.

Radyatörlerde zaman zaman ısı kayıpları yaşanabilir. Bunun nedeni de gerekli petek temizliğinin yapılmamasından kaynaklanır. Petek çoğunlukla bir arada anılan hizmetler olsa da, ikisi birbirinden farklı işlemlerdir.

Su Basıncını Doldurun: Petekleri temizledikten sonra sistemin su basıncını doldurun. Su basıncını doğru seviyeye getirerek sistemi tekrar çalışır hale getirin.

Kombi ve petek temizliği fiyatları petek temizleme adedi artworkı kombi bakımı şeklinde hesaplanarak ücretlendirilmektedir. Ortalama bir fiyat için petek servisi mutlaka kombinin kaç yıllık kullanıldığı periyodik bakımlarının yapılıp yapılmadığı göz önünde bulundurulmalıdır.

Evet efendim basınçlı makinelerimiz ile tüm kalorifer ve doğalgaz peteği temizliği yapıyoruz.

Report this wiki page